*Benzyl Benzoate

*Benzyl Benzoate

(*Benzyl Benzoate)

Benzyl benzoate je jasan, bezbojan i slab kiselkast miris. Prirodno se pojavljuje u eteričnim uljima, kao što su ylang ylang, ružinog drveta, cimeta…

Po zakonu svaki sastojak koji koristimo u našim proizvodima mora biti transparentan. Na primjer Benzyl benzoate, mora biti uvršten gdje god se prirodno pojavljuje u eteričnom ulju ili kada je dodan kao samostalni sastojak. Na taj način ljudi koji su skloni alergijama sami imaju izbor i mogu se informirati o našim proizvodima.

Osnivači tvrtke formuliraju i mirise i proizvode, unoseći golemi ponos u to. To nam daje potpunu kontrolu nad našim proizvodima, dopuštajući nam da koristimo Benzyl benzoate, među ostalima, kao mirisni sastojak. Benzyl benzoate ima odlična otapajuća svojstva, a može se koristiti kod otapanja drugih parfemskih sastojaka. Pronađen je u našim Honey Bee šumećoj kugli i Ma bar pjenušavoj kupki, gdje je dodan njihovom slasnom slatkom mirisu. Kao sastojak ulja lista cimeta, također se nalazi u našem  New krutom šamponu šampon, H'suan Wen H'ua tretmanu za kosu i Wiccy Magic Muscles masažnoj pločici. Naša uljnakupka Melting Marshmallow Moment također sadrži malo Benzyl benzoate za miris, stvaranje slatkog užitka u kupki.