REKLAMACIJA PROIZVODA, POVRAT I ZAMJENA

Ugovor koji Krajnji korisnik sklapa s LUSH d.o.o. za kupoprodaju proizvoda je jednokratan ugovor o kupoprodaji proizvoda koji je konzumiran isporukom robe ili usluge od strane LUSH d.o.o. te izvršenim plaćanjem od strane Krajnjeg korisnika, u slučaju da ne bude raskinut. Ovi Uvjeti kupnje sastavni su dio Ugovora o kupoprodaji između LUSH d.o.o. i kupca.

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda, odnosno isporuke zadnjeg proizvoda iz narudžbe. Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti ovdje.

U slučaju jednostranog raskida ugovora postupat ćemo prema Zakonu o zaštiti potrošača. Povrat plaćenog izvršit ćemo vam transakcijom novca na račun nakon što nam roba bude vraćena. Povrat robe nam morate izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam izjavili jednostrani raskid ugovora. Kupac je prema Zakonu o zaštiti potrošača dužan snositi izravne troškove povrata robe ako koristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora, a ukoliko kupac želi može se obratiti LUSH d.o.o. na +387 33 25 9375 ili mail adresu lushonline@lush.ba radi pribavljanja obavijesti o načinu, mogućnostima i uvjetima vraćanja proizvoda od strane LUSHa.

U slučaju reklamacije proizvoda ili nekog nedostatka na njima, postupit ćemo kako nalažu odredbe Zakona o obveznim odnosima o odgovornosti za materijalne nedostatke. Učinit ćemo sve da ostanete sretni i mirisni.

Primljena roba se ne može vratiti niti zamijeniti za drugu zbog zdravstvenih i higijenskih razloga, osim u slijedećim slučajevima*:

  • ako je isporučena roba koju kupac nije naručio
  • ako je isporučena roba neotvorena i nekonzumirana
  • ako isporučena roba ima grešku ili vidljiva oštećenja koja nisu nastala u transportu.
Naručenu robu možete zamijeniti za drugu samo u slučaju gore navedenih slučajeva*. Trošak vraćanja robe i ponovnog slanja plaćate sami.


Odbijanje preuzimanja

Ako ne preuzmete paket ili ga odbijete preuzeti bez valjanog razloga, zadržavamo pravo zahtijevati nadoknadu troškova transporta ako želite da isti paket opet pošaljemo.