Nježno čišćenje snagom bilja

Ultraplant

Čistač kože lica

Ultraplant

29.00 KM

/ 45g

Proizvod kojeg svi mogu, ali i trebaju upotrebljavati! Organsko ulje jojobe, sirup agave, vosak suncokreta i vodica cvijeta naranče sjedinjuju se i tvore nježnu kremu koja se pretvara u lagano ulje za čišćenje kada se susretne s kožom.

Dobrobiti: 

Poznato i kao 'tekuće zlato', ulje jojobe nježno hidratizira i ne opterećuje kožu. Pomaže balansirati izlučivanje sebuma jer je slično sebumu koji koža prirodno proizvodi. Iako je ulje, ono djeluje poput tekućeg voska jer ostaje postojano do samoga kraja pomažući ovom proizvodu da bude samokonzervirajući. 

Candelilla vosak i vosak suncokreta biljna su alternativa pčelinjem vosku koji je jedan od važnijih sastojaka originalne formule. 

Organski nektar agave odlična je alternativa medu. Privlači vlagu i pomaže zadržati je u koži dok ujedno djeluje antimikrobno i antibakterijski. Čisti kožu i pomaže u borbi s nečistoćama 

Vodica cvijeta naranče daje ovom čistaču nježnu cvjetnu mirisnu notu koja razvedrava. 


KAKO KORISTITI:

Uzmite željenu količinu (potrebno je malo) i nježno umasirajte po koži te potom upotrijebite vlažnu krpicu i uklonite ostatak. Kombinirajte ovaj proizvod za čišćenje s tonikom Eau Roma Water i završite rutinu kremom za lice Celestial.


Sastojci :


Simmondsia Chinensis Seed Oil (organsko ulje jojobe), Citrus Aurantium Dulcis Flower Water (vodica cvijeta naranče), Glycerin, Helianthus Annuus Seed Cera (vosak suncokreta), Agave Tequilana Stem Extract (organski nektar agave), Euphorbia Cerifera Cera (candelilla vosak), *Farnesol, *Linalool. *Prirodno se pojavljuje u eteričnim uljima

  Prirodni sastojci
  Sigurni sintetički sastojci

*Prirodno se pojavljuju u eteričnim uljima

Recenzije (0)

Ovaj proizvod nema recenzija.


Napiši recenziju

    Loš           Dobar
Captcha