Je li Lush etička tvrtka?

Nikad se nismo voljeli nazivati etičkom tvrtkom. Taj nam je izraz pomalo neshvatljiv, jer nam se čini da se tako opisuju tvrtke koje ne štete ljudima ili planetu svojim trgovačkim praksama, a to se ne bi trebalo smatrati ‘etičkim’ već normalnim poslovanjem.


Svako poslovanje trebalo bi biti etično i sva trgovina trebala bi biti poštena. Pojedinačne tvrtke ne bi se trebale isticati samo time što jednostavno ne štete drugima i što posluju pošteno. Svaka bi tvrtka trebala poslovati pošteno, a društvo ima pravo očekivati poštenost i održivo upravljanje resursima kao normu kompanija koje ih opskrbljuju.


Želimo uvijek poslovati tako da svi koji s nama dođu u kontakt, od naših dobavljača sastojaka do naših zaposlenika i kupaca, osjete dobrobiti i obogate svoj život u kontaktu s Lushem. Nijedna tvrtka nije savršena i svakodnevno težimo približavanju idealnoj viziji koju dijele svi ljudi u Lushu. Uvijek ćemo željeti i zahtijevati više od Lusha, kako bi naše poslovne prakse odgovarale našim očekivanjima, očekivanjima zaposlenika, naših kupaca i potrebama Zemlje.