Lush život: Vjerujemo

Vjerujemo...


Proizvodimo i vjerujemo u proizvode napravljene od svježeg organskog *voća i povrća, najkvalitetnijih eteričnih ulja i sigurnih sintetičkih dodataka.


Vjerujemo u nabavljanje sastojaka isključivo od tvrtki koje svoje proizvode ne testiraju na životinjama i vjerujemo u testiranje svojih proizvoda na ljudima.


Sami osmišljavamo proizvode i mirise, ručno ih radimo od svježih vegetarijanskih sastojaka, bez ili s minimalnom količinom konzervansa i ambalaže, te navodimo tko, kada i od čega ih je napravio.


Vjerujemo u sretne ljude koji rade sretne sapune, stavljamo sličice njihovih lica na naše proizvode i činimo mame ponosnima.


Vjerujemo u tuširanje u paru, duge opuštajuće kupke uz svjetlost svijeća, masaže, pravo na pogreške i ponovni početak.


Vjerujemo u naše proizvode, u njihovu kvalitetu, vjerujemo u društveno odgovorno poslovanje i ne sramimo se profita. Vjerujemo da je kupac uvijek u pravu.


Vjerujemo da bi svi ljudi trebali imati slobodu kretanja diljem svijeta.


*Također vjerujemo da riječi poput “svježe” i “organsko” imaju stvarnu, a ne marketinšku vrijednost.Vjerujemo u kupovinu sastojaka isključivo od tvrtki koje ne testiraju na životinjama i vjerujemo u testiranje naših proizvoda na ljudima.